Om oss

Byggtjänst i Lysekil

Vi har under åren utfört både stora och små entreprenader för allehanda företag, kommun, landsting, staten, försäkringsbolag, privatpersoner m.fl.

Arbetsstyrkan består av 33 drivna medarbetare.

Företaget består av två avdelningar, den ena avdelningen är ett snickeri samt måleri där vi tillverkar trappor, inredningar etc. Den andra avdelningen är en ren byggavdelning vilken har kapacitet samt målsättning att ta alla typer av arbeten från små servicearbeten till större Totalentreprenader med en nöjd kund i focus. Vi tillgodoser denna målsättning med ett brett yrkeskunnande och handplockad egen personal inom mureri, kakel, betong samt snickeri. Vi har även ett stort nätverk med mångårigt beprövade underentreprenörer, vilket gör att vi har möjlighet att åta oss allt från projektering till färdigställande.

 Vår ambition har aldrig varit att ha den största omsättningen, utan istället satsa på hög kvalité och trygghet för kunden. Att vi fått förtroendet av våra kunder i över 52 års tid måste ju vittna om vår långsiktighet.

Vår ambition

Vår ambition har aldrig varit att ha den största omsättningen, utan istället satsa på hög kvalité och trygghet för kunden. Att vi fått förtroendet av våra kunder i över 50 års tid måste ju vittna om vår långsiktighet.

Vår historia

Vi har under årens lopp utfört både stora och små entreprenader för olika företag, kommuner, stat, landsting, försäkringsbolag och privatpersoner. Kunder som väljer att återkomma till oss gång efter gång.

Affärsidén är att satsa på hög kvalitet i allt vi gör, inte att skapa största omsättningen.

1969
1969

Byggtjänst i Lysekil grundades av Rolf Nyberg och Göran Svensson 1969.

2000
2000

År 2000 togs Byggtjänst över av Ulf Johansson

2014
2014

Sedan 2014 är även Niclas Thorson med Ulf och driver Byggtjänst.

2019
2019

År 2019 fyllde Byggtjänst i Lysekil 50år!

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller för en offert!

Rulla till toppen

För att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt används cookies. Genom att fortsätta ger du ditt medgivande till detta.